Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

COMUNICAT

Publicat Marți, 11 Septembrie 2018 15:43
Citit de 425 ori
La data de 09.09.2018, orele 04.35, camerele de supraveghere din zona Catedralei Ostroveni au surprins un individ care cu ajutorul unui spray reliza un inscris pe zidul lacașului de cult.
În scurt timp, cel în cauză a fost reținut de un echipaj al Poliției Locale a Primăriei Râmnicu Vâlcea, care l-a condus la sediu.
Din verificările efectuate, s-a stabilit că persoana respectivă era cunoscută ca practicant a acestui gen de activitate și în trecut, având antecedente chiar în locația în cauză.
De asemenea, era căutat de Poliția Locală și de Poliția Municipiului Rm.Vâlcea, întrucât în urmă cu câteva zile avusese o altercație cu o doamnă de 73 de ani pe faleza râului Olănești, aplicându-i acesteia un jet cu un spray lacrimogen.
După finalizarea procedurii de verificare, autorul înscrisurilor a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rm. Vâlcea, fiind dus la spitalul de psihiatrie al municipiului.
Având în vedere pericolul social pe care persoana în cauză îl prezintă, asupra acestuia va fi luată măsura internării în cadrul Spitalului Jebel din județul Timiș.
Apreciem cooperarea foarte bună a Poliției Locale cu Poliția Municipiului.
DIRECTOR EXECUTIV
Jurist,
Vasile-Florin CÎRSTESCU