Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

Raportul Primarului

Raportul Primarului

În primul rând vreau să vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o În urmă cu un an,când am avut onoarea de a primi, prin votul Dumneavoastră, pentru a treia oară, demnitatea de primar al acestui oraş minunat.

În anul care a trecut am căutat, în fiecare zi, să nu vă dezămăgesc aşteptările şi să lucrez, aşa cum mi-aţi spus în atâtea rânduri - pe străzi, în audienţe, la evenimentele publice din oraş - spre mai binele comunităţii noastre. Am finalizat investiţii importante şi, mai ales, am pus bazele altora, ce urmează a se termina până la finele acestui mandat.

Vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă În putinţă pentru ca în perioada următoare să aduc la îndeplinire toate promisiunile făcute În campania electorală din 2016, astfel încât tot ceea ce am discutat şi stabilit împreună să devină realitate, pentru un Râmnic mai frumos, mai civilizat, mai modem.

Faptul că vă simt alături În toate deciziile importante pe care le iau Îmi dă puterea de a merge mai departe. Vă mulţumesc pentru susţinerea Dumneavoastră şi vă rog să Îmi fiţi alături şi În anii următori din acest mandat pe care Îl vreau plin de lucruri frumoase şi utile pentru Râmnicul nostru.

Al Dumneavoastră,
Mircia Gutau
Primarul municipiului

Citește mai mult
Top