Drept la replica - ziarul Info Puls

Către:publicatia Info Puls
În atenţia:dlui Traian Guminski, redactor şef

Ca urmare a apariţiei miercuri, 21 octombrie 2015, în publicaţia ”Info Puls”, a materialului ”Miftode, ce mai faci tu, măi băiatule?”, în baza dreptului la replică vă rog să daţi publicităţii în ediţia viitoare a ziarului Dvs. următorul text:

În cadrul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, de urmărirea contractelor de închiriere pentru spaţiile din patrimoniul propriu se ocupă Direcţia de Dezvoltare Locală şi nu Direcţia de Investiţii şi Achiziţii, al cărei director este dl. Liviu Miftode.

În ceea ce priveşte cuantumul de 55.290 lei al debitelor înregistrate la acest capitol la data de 06.10.2015, el provine din restanţe la 11 contracte de închiriere (din cele 31 aflate în derulare), pentru care s-au emis somaţii sau au fost demarate proceduri în instanţă pentru recuperarea acestor sume.

Este păcat că ziarul ”Info Puls” (despre care afirmaţi, într-un editorial de cum câteva săptămâni, că are cea mai bună echipă redacţională) publică, printr-o lipsă de informare combinată cu o vendetă cu caracter mai degrabă personal, un astfel de material denigrator, nesemnat şi fără nici o legătură cu jurnalismul.

Gigi Ion Matei,

Primar interimar