Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

ANUNT PUBLIC

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Ramnicu Valcea, str. General Praporgescu, nr.14, intentioneaza sa solicite de la A.N. “Apelor Romane” – ABA Olt SGA Valcea, aviz de gospodarire a apelor pentru aprobarea documentatiei de urbanism P.U.Z. – Prelungire Splaiul Independentei, in municipiul Ramnicu Valcea.

    Mentionam ca pentru informare si consultare documentatia de urbanism este postata pe site-ul www.primariavl.ro, sectiunea Urbanism / PUZ PUD PUG /PUZ/In dezbatere si la avizierul de la sediul Primariei.

    Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

     Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului la adresa:  Primaria municipiului Ramnicu Valcea , str. General Praporgescu nr. 14 sau electronic pe adresa : www.primariavl.ro., pana in data de 09 decembrie 2019.

Top