ANUNȚ privind recrutarea/selecția a 5 (cinci) poziții de membru în Consiliul de Administrație al întreprinderii publice Centrul de Afaceri Flandra – Vâlcea SA

Consiliul Local al municipiului Râmnicu-Vâlcea, în calitate de Autoritate Publică Tutelară anunță începerea procesului de recrutare și selecție pentru 5 (cinci) poziții de membru în Consiliul de Administrație al întreprinderii publice Centrul de Afaceri Flandra- Vâlcea S.A., (administratori neexecutivi).
Documentele pe baza cărora se organizează procedura de selecție (condiții minime ce trebuie îndeplinite de candidați, documente necesare depunerii candidaturii, criterii de evaluare, alte documente necesare pentru depunerea candidaturii, criterii de evaluare, alte documente și informatii relevante pentru procedura) sunt disponibile pe site-ul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, www.primariavl.ro, secțiunea Procedura de Selecție CA la Centrul de Afaceri Flandra.
Termenul pentru depunerea dosarului de candidatură pentru pozitia de membru in Consiliul de Administrație al întreprinderii publice Centrul de Afaceri Flandra- Vâlcea S.A este 18.08.2017, ora 13.00.
Dosarul de candidatură se depune la Primăria municipiului Râmnicu-Vâlcea, str. G-ral Praporgescu nr. 14, în plic închis cu mențiunea ” Candidatura pentru functia de membru in Consiliu de Administrație al întreprinderii publice Centrul de Afaceri Flandra- Vâlcea S.A.”
Persoană de contact: Ciobanu Elena Daniela/Țuca Elena Carmen -                             telefon: 0250735661, luni – joi, orele: 08.00 -16.00; vineri, orele: 08.00 -13.00.
Prezentul anunț se publica în conformitate cu prevederile art.29, alin.(7) din O.U.G. 109/2011, precum și în presa locală și va fi postat și pe site-ul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, www.primariavl.ro și pe site-ul societății Centrul de Afaceri Flandra- Vâlcea S.A, flandra-valcea.ro

COMISIA DE SELECȚIE

Citit de 1277 ori Ultima modificare facută Joi, 20 Iulie 2017 09:35
Top