Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

COMUNICAT APAVIL

Scris de Publicat Miercuri, 31 Octombrie 2018 17:26
Citit de 534 ori

Ca urmare a executarii lucrarilor de conectare a retelei de apa potabila din PEHD D 355 mm cu reteaua existenta din Fonta D 350 mm si cu reteaua existenta din Fonta D 175 mm , printr-o conducta PEHD D 160 mm , pe strada Stirbei Voda , zona Parcare Zavoi,   din Ramnicu Valcea , va comunicam:

       „In data   de 01. 11. 2018 intre orele 0000 – 2300 se va intrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenti in Ramnicu Valcea pe strada Stirbei Voda – tronson Zavoi pana la granita cu comuna Vladesti; (Restaurant Zavoi,Politia Comunitara,Stadion,Permise); strada Independentei, strada Pictor Constantin Iliescu , strada Intrarea Salciei, strada Prof.Dr. Corneliu Tamas , strada Ioana Radu , strada Aranghel , strada Intrarea Albinei si partial strada Arinilor(de la imobilul cu nr.56 pana intersectia cu strada Buda), strada Prunului,strada Constantin Stanciulescu,strada Buda,strada Poenari ,strada Genistilor, strada Margaretelor ,strada Episcop Inochentie,Comuna Vladesti – de la imobilul cu nr.1 pana la imobilul cu nr.409 (imobile conectate la conducta din Fonta d 350mm) la si din Orasul Ocnele Mari ,strada Buda(scoala Buda si Releu) .

       In aceasta perioada orara echipele de interventie ale APAVIL SA vor face eforturi sustinute pentru remedierea situatiei neplacute in cel mai scurt timp posibil.

       Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din retea certificati prin buletine de analiza a apei in sectiunea de interventie ( inainte si dupa spalarea retelei ) angajatii APAVIL SA vor efectua purjari in zona respectiva si in zone adiacente in care exista posibilitatea modificarii parametrilor de potabilitate .

Recomandam si consumatorilor afectati ca imediat dupa pornire sa lase sa curga cantitatea de apa necesara eliminarii apei cu impuritati produse ca urmare a intreruperii furnizarii apei .

     Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apa eliminata vor fi suportate de catre   APAVIL SA in urma unor solicitari scrise ale beneficiarilor confirmate de specialistii societatii noastre.”

     Va multumim pentru intelegere!