Precizări

Ca urmare a unor postări apărute recent pe reţelele de socializare referitoare la afişarea în oraş a unui material informativ ce făcea referire la alegerile din data de 24 noiembrie (turul II al scrutinului prezidenţial), pentru o cât mai bună informare a cetăţenilor municipiului facem următoarele precizări:

Din motive de eficientizare, materialele informative aferente alegerilor prezidenţiale din această lună au fost editate şi listate atât pentru turul I, din data de 10 noiembrie, cât şi pentru un eventual tur II, în data de 24 noiembrie, după care au fost distribuite salariaţilor primăriei cărora le-au fost repartizate diferite zone ale municipiului.

Dintr-o regretabilă eroare umană şi într-o situaţie strict punctuală, în locul anunţului referitor la data de 10 noiembrie a fost pus cel aferent datei de 24 noiembrie. Această greşeală a fost remediată imediat după descoperirea ei prin afişarea anunţului corect.

La fel ca la fiecare proces electoral desfăşurat până acum, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea şi-a îndeplinit şi de data aceasta toate sarcinile legate de buna organizare din punct de vedere administrativ, implicând resurse materiale şi umane importante. Dreptul la vot este cel mai important câştig al României de după 1989, iar eforturile făcute pentru ca acesta să poată fi exercitat reprezintă nu doar o obligaţie, ci o onoare pentru orice administraţie. Suntem convinşi că râmnicenii îşi vor exercita acest drept atât cu ocazia alegerilor prezidenţiale de duminică, 10 noiembrie, cât şi la celelalte scrutine care vor urma.

Biroul de Presă

Citit de 1257 ori
Top